AU MAI SOSIT 15 AUTOBUZE

0
1591

Încă 15 autobuze au sosit la Buzău. Acestea vor îmbogăți parcul auto al societății Trans Bus. Noile mijloace de transport vor opera, în principal, pe teritoriul unor comune care au devenit membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară. Unele dintre ele vor înlocui o parte din cele mai vechi autobuze aflate în parcul auto al societății de transport.
Planul de dezvoltare al societății Trans Bus continuă prin operarea pe teritoriul unor noi comune, membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ,,Buzău-Mărăcineni”, precum și prin finalizarea achiziției unui nou lot de autobuze. Încă 15 vehicule au fost achiziționate prin licitație, furnizorul fiind o societate din Olanda. Acestea au ajuns joi, în parcarea Trans Bus
Fiecare autobuz are o garanție de 12 luni pentru motor, cutie de viteze, instalație electrică și computer de bord. Prețul de achiziție este de 36.800 de euro, sumă în care a fost inclus și transportul din Olanda până la sediul Trans Bus. Cele mai multe dintre aceste noi mijloace de transport vor circula pe traseele din afara municipiului, în special în comunele Stâlpu, Merei și Cernătești.
Autobuzele vor ajunge pentru verificare la Registrul Auto Român, în vederea înmatriculării. Odată ce mașinile vor fi înmatriculate, începând cu data de 1 aprilie, acestea vor fi folosite în noul program de transport.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ