AU NEVOIE DE AJUTOARE DE ÎNCĂLZIRE

0
226

Buzoienii care nu își pot permite să plătească în totalitate facturile de încălzire în sezonul rece pot solicita ajutor de la Direcția de Asistență Socială. Potrivit legislaţiei în vigoare, cererile pentru acordarea acestor bani se pot depune, în principiu, până în luna octombrie, dacă solicitantul vrea să obţină ajutorul din noiembrie. Vestea bună este că acordarea subvenţiei la încălzire se face în aceleaşi condiţii ca şi anul trecut.

Anul trecut, aproape 900 de buzoieni au depus cereri pentru a primi ajutor de la Direcţia de Asistenţă Socială şi este de aşteptat ca, şi anul acesta, să se menţină nivelul acestor cereri. Dosarele vor cuprinde aceleaşi documente, se păstrează aceleaşi plafoane, iau banii acordaţi vor fi la nivelul anului trecut. Cei care vor să beneficieze de subvenţie în luna noiembrie trebuie însă să depună dosarele până pe data de 20 octombrie şi toate documentele necesare pentru a putea beneficia de ajutorul de încălzire acordat de Direcţia de Asistenţă Socială trebuie să ajungă la Regia Autonomă Municipală până la această dată.

Conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială spune că, practic, după  data de 10 octombrie,  pot fi depuse la sediul instituției şi cererile pentru celelalte ajutoare de încălzire, adică cele pentru lemne şi combustibili petrolieri lichizi şi gaze naturale. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ