AU RĂMAS FĂRĂ ,,OBIECTUL MUNCII”!

0
52

O acțiune a polițiștilor locali buzoieni desfășurată recent, alături de reprezentanții RER Ecologic a dus la sancționarea a 7 persoane care aveau cărucioare pline de peturi sustrase de la platformele de colectare a gunoiului menajer. A fost dispusă confiscarea bunurilor reciclabile și a cărucioarelor. Valoarea amenzilor s-a ridicat la 2800 lei.

Acesta este unul dintre romii depistați de polițiștii locali și reprezentanții RER Ecologic cum căutau prin gunoaie. Prinși asupra faptului, cei mai mulți dintre ei au declarat că nu aveau habar că scormonirea prin containere sau pubele reprezintă contravenție.

Una dintre femei le-a declarat polițiștilor că este pentru prima dată când a recurs la o astfel de îndeletnicire. Explicația ei a fost una comică.

În urma acestei campanii, mai multe persoane care transportau cu cărucioarele peturi sustrase de la platformele de colectare a gunoiului menajer au fost prinse ,,în acțiune”.

Sancțiunile au fost acordate în baza Hotărârii Consiliului Local 279/2017, privind accesul și deplasarea vehiculelor cu tracțiune animală, cât și a celor trase sau împinse cu mâna, pentru transportul deșeurilor, precum și colectarea/ridicarea de către persoane neautorizate a deșeurilor de orice natură depozitate la platformele de colectare a deșeurilor menajere.

(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ