AU VENIT BILETELE DE TRATAMENT

0
128

Pensionarii care vor să plece într-o stațiune balneară trebuie să știe că au sosit biletele de tratament. Peste 2.300 de locuri sunt disponbile pentru acest an, însă este probabil ca la Buzău să mai ajungă alte câteva sute de bilete. Numărul pensionarilor care au depus deja cereri este unul însemnat.
Primele bilete de tratament au ajuns la Buzău. Pensionarii interesați să meargă în sejur într-o stațiune balneară pot consulta lista și pot depune cererea, în funcție de afecțiunile cu care au fost diagnosticați. În prima tranșă, pentru Buzău au fost alocate aproape 2.300 de bilete de tratament, rezervate în unităţile de cazare administrate de stat.
Cereri din partea buzoienilor au fost acceptate încă de la începutul anului, iar în ultima perioadă numărul solicitărilor a crescut considerabil. Însă acordarea biletelor se va face după criteriile de departajare.
La aprobarea biletelor de tratament se ia în calcul dacă solicitantul a mai beneficiat de un bilet în ultimii doi ani, categoria de pensie, precum şi valoarea totală brută a drepturilor băneşti.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ