AU VRUT DAR N-AU PUTUT!

0
40

CSM Râmnicu Sărat – Progresul Spartac  0 – 2

Veniţi din postura de sperietoare după victoria zdrobitoare, 7-0 cu Farul Constanţa, bucureştenii de la Progresul n-au impresionat cu nimic asistenţa de pe stadion.

De partea cealaltă, fără oamenii săi de creaţie, Roman şi Bobe, primul în tribună, celălalt pe banca de rezerve, râmnicenii au sperat într-o remiză iar reuşita le-a făcut cu ochiul mai bine de o oră. Numai că, au ajuns rar în careul advers, insistând doar pe faza defensivă şi mulţumindu-se cu şuturile de la distanţă, fie modeste, fie imprecise ale lui Bodoc şi Cîrjan. Puţinele şarje ofensive au fost stopate de laborioşii mijlocaşi bucureşteni ori au fost sortite falimentului odată cu implicarea tânărului Creţu.

Culmea, la pauză, pentru evoluţia dezamăgitoare, spectatorii nu şi-au ironizat favoriţii ci, adversarii! Aceştia n-au rămas datori şi au rezolvat meciul prin două şuturi de la distanţă în minutele 70 şi 85, autor mijlocaşul Donca. Aruncat în luptă la scorul de 0-0, Gabriel Bobe s-a evidenţiat după un singur minut când, mingea trimisă din lovitură liberă de la 25 de metri, aproape că a şters transversala. Imediat după primirea golului, Tîrîlă – antrenorul din teren – îl trimite pe Tudoran în atac iar jocul echipei gazdă se dinamizează brusc.

După o recuperare a lui Bobe, Bogdan Bălan ajunge în situaţie de finalizare dar ratează de puţin ţinta.  Acelaşi atacant iroseşte şi ultima şansă de egalare la o minge primită cadou. Uluit de gafa portarului, golgeterul echipei se-mpiedică în balon şi e deposedat de fundaşii adverşi. Râmnicenii au încasat 11 goluri în ultimele trei meciuri, fără ca ei să fi dat vreunul şi sunt în cădere liberă.

Îi aşteaptă la Tulcea o deplasare dificilă iar peste 2 săptămâni primesc vizita rivalei din judeţ, Metalul Buzău, neînvinsă după primele opt etape.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ