AUTOBUZELE VOR AJUNGE LA ȚINTEȘTI ȘI SMEENI

0
1717

Traseele pe care circulă autobuzele societății Trans Bus sunt în continuă extindere. Solicitările din comunele limitrofe cresc, așa că firma de transport în comun analizează toate solicitările și oferă serviciile de transport acolo unde este posibil. De săpătămâna, autobuzele Trans Bus vor circula și către comunele Țintești și Smeeni, urmând ca în curând să opereze și în Stâlpu, Merei și Cernătești.
Data de 15 ianuarie vine cu vești bune pentru locuitorii comunelor Țintești și Smeeni. Societatea Trans Bus a obținut toate documentele necesare pentru a putea opera și în aceste două localități. Autobuzele vor circula pe traseul 14 Buzău –Pogonele – Țintești – Maxenu – Smeeni – Moisica – Albești – Udați – Mânzu – Udați – Lucieni – Călțuna – retur și pe traseul zona 121 Buzău – Odaia Banului – Maxenu – Țintești – Pogonele – zona industrială și retur. În câteva luni, operatorul de transport în comun va avea linii și către comunele Stâlpu, Merei și Cernătești. Pentru a putea acoperi nevoile călătorilor din toate comunele în care operează, firma de transport public a mai achiziționat 15 autobuze, care urmează să ajungă la Buzău în cel mai scurt timp.
Reprezentanții Trans Bus spun că au primit deja solicitări și din partea altor comune, care doresc să beneficieze de transport în comun cu autobuzele societății. Deocamdată acestea încă se discută, mai ales că primul pas care trebuie făcut este ca aceste comune să devină membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău- Mărăcineni.
Reprezentanții Trans Bus au mai anunțat că desfășoară demersuri care vizează schimbarea ve¬chilor compostoare de bilete cu va¬lidatoare electronice, în cadrul proiectului e-ticketing. Totodată, din vara acestui an, Trans Bus va semna un contract de servicii pu¬blice, prin care va deveni unicul operator de transport în comun pentru Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău-Mă¬răcineni”.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ