AUTOBUZELE VOR AJUNGE LA VERNEȘTI

0
1462

Autobuzele care aparțin societății Trans Bus vor ajunge și la Vernești. De curând, comuna a aderat la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Transport și, în câteva săptămâni, autobuzele vor începe să circule către localitățile comunei Vernești. Operatorul de transport a făcut deja planul și a întocmit traseele, mijloacele de transport urmând să circule pe trei rute.
Vești bune pentru locuitorii comunei Vernești. După o perioadă de așteptări, autobuzele care aparțin Trans Bus vor opera și în această localitate. Unitatea administrativ teritorială a devenit membră a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Transport și, în câteva săptămâni, autobuzele vor pleca și spre Vernești. Operatorul de transport și-a propus ca autobuzele să înceapă să circule către Vernești înainte de debutului noului an școlar. În prezent, mai sunt de urmat câteva proceduri birocratice, dar, în paralel, se lucrează la traseele și orarul după care vor circula autobuzele.
Între timp, pe lista de aderare la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Transport se mai află alte 10 comune buzoiene. Deocamdată nu sunt cunoscute datele de la care Trans Bus va opera și în alte localități, mai ales că pentru acest lucru este nevoie și de noi autobuze.
Cel mai probabil, următoarele trasee unde va ajunge Trans-Bus vor fi spre Spătaru – Costești – Gherăseni și spre Poșta Câlnău.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ