AUTOBUZUL SPRE VERNEȘTI, ÎNTÂRZIAT DE O EROARE

0
1724

O eroare materială a Judecătoriei Buzău, în documentele de extindere a transportului public, a făcut ca introducerea unei noi rute Trans Bus pentru comuna Vernești să fie întârziată. Între timp, greşeala birocratică a fost îndreptată, iar de săptămâna viitoare, cursa Buzău- Verneşti şi retur, poate fi introdusă.
O veste bună venea săptămâna trecută din partea operatorului de transport public Trans Bus pentru buzoienii care fac naveta Buzău-Vernești și retur. Societatea anunța extinderea ariei de operare, încă de luni, 4 noiembrie, și la Vernești, asta după ce Trans Bus a introdus rute pentru mai multe comune din vecinătatea Buzăului, cum ar fi Cernătești, Vadu Pașii, Săpoca, Țintești, Smeeni, Gălbinași.
Însă, acest lucru nu s-a întâmplat din cauza unei erori materiale survenite la nivelul unei decizii a Judecătoriei Buzău.
De luni, 11 noiembrie, locuitorii care fac naveta la Buzău dinspre Vernești ar putea folosi transportul public. Autobuzele Trans Bus vor circula din oră în oră, iar prețul unui bilet va fi mai mic decât la operatorii privați.
Noua rută era programată pentru luni, 4 noiembrie, însă eroarea materială de la Judecătoria Buzău a întârziat realizarea acesteia cu încă o săptămână.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ