Avansare pentru cea mai nouă promoţie de aviatori

0
141

O nouă promoţie de tehnicieni şi specialişti în aviaţie a absolvit Şcoala de Maiştri Militari şi Subofiţeri de la Boboc. Tinerii şi-au primit primele grade militare în cadrul unei festivităţi ce s-a desfăşurat miercuri dimineaţă, pe platoul din Piaţa Dacia.
Absolvenţii promoţiei 2019 a Şcolii Militare de Maiştri şi Subofiţeri pentru Forţele Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc au fost avansaţi, miercuri dimineaţă, la primul grad. Festivitatea de absolvire și acordare a gradului de maistru militar clasa a V-a și sergent a avut loc în Piața Dacia din Buzău, în prezenţa familiilor şi prietenilor, unor oficiali militari din structurile superioare ale armatei şi Forţelor Aeriene, şi a reprezentanţilor autorităţilor locale. Cei care au luat cuvântul i-au felicitat pe tinerii absolvenţi şi le-au vorbit despre însemnătatea momentului. Promoţia 2019 a primit denumirea ” Nicolae Bălcescu – 200″.
După ce au primit epoleţii cu gradele militare, au fost prezentaţi şefii de promoţie pentru fiecare specialitate militară. Pe întreaga şcoală, şef de promoţie, anul acesta, este o fată.
La finalul festivităţii, proaspeţii maiştri militari şi subofiţeri au defilat altături de cadre şi elevi ai şcolii de la Boboc.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ