AVEM PREFECT! Carmen Ichim, noua șefă de la Casa Albă

0
114

Avem prefect! După câteva luni de asteptare, Guvernul a decis să numească un prefect la Buzău. După mai multe nume vehiculate si aflate în cărti pentru postul de conducere de la Casa Albă, cea care va ocupa fotoliul de prefect este Carmen Ichim. Aceasta detine în prezent functia de comisar sef al Gărzii de Mediu. Avem prefect! După câteva luni de așteptare, Guvernul a decis să numească un prefect la Buzău. După mai multe nume vehiculate și aflate în cărți pentru postul de conducere de la Casa Albă, cea care va ocupa fotoliul de prefect este Carmen Ichim. Aceasta deține în prezent funcția de comisar șef al Gărzii de Mediu.
Criza din Prefectură s-a încheiat astăzi după ce la ședința de Guvern, premierul a numit un reprezentant al Executivului în județul Buzău. Noul prefect este Carmen Ichim, cea care a ocupat funcția de comisar șef al Gărzii de Mediu Buzău și care are o vechime în această instituție de peste 20 de ani.
Odată cu această numire se va debloca și activitatea de la Casa Albă. După ce premierul Sorin Grindeanu a demis-o pe Aurelia Mitrea de la șefia Casei Albe, subprefectul Sorin Gheorghe a preluat atribuțiile acesteia, situație care a generat o serie blocaje. De exemplu, nu au putut fi ținute ședințele comisiei de fond funciar, la care prefectul este președinte, iar subprefectul secre¬tar, dat fiind că respectivele funcții reveneau, în același timp, unei singure persoane, subprefectului Sorin Gheorghe.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ