AVERTISMENTE DE LA SOCIAL DEMOCRAŢI, PENTRU ŞEFII DE INSTITUŢII

0
18

PSD Buzău promite că va face o campanie pozitivă, în care îşi vor expune realizările. Social democraţii, care spun că sunt pregătiţi pentru alegerile parlamentare le transmit însă celorlalţi competitori că reacţiona, în funcţie de situaţie, atât în plan naţional, cât şi local.
Social democraţii buzoieni strâng rândurile în vederea debutului campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. La sediul partidului a avut loc, joi, dimineaţă, o primă conferinţă de presă dedicată confrunării electorale ce urmează, la care au fost prezenţi senatorul Lucian Romaşcanu şi primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Cu această ocazie, PSD Buzău a anunţat că va face o campanie electorală pozitivă, ceea ce nu presupune, însă pasivitate.
O primă luare de poziţie a şi venit, de altfel, din partea liderilor PSD Buzău, sub forma unui avertisment către şefii din administraţia judeţului.
În acest sens, senatorul Lucian Romaşcanu i s-a adresat direct prefectului judeţului Buzău.
Campania pentru alegerile parlamentare, se va desfăşura după alt tipar, adaptat situaţiei epidemiologice actuale. Mesajele electorale ale candidaţilor PSD vor fi transmise diferit, prin intermediul presei şi în mediul on-line, fiind limitat pe cât posibil contactul direct, cu alegătorii.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ