Avrămescu își reconfirmă poziția

0
15

Unul pentru Cîțu, altul pentru Orban
Liderul PNL Buzău, Gabriel Avrămescu și-a reconfirmat sprijinul la alegerile interne pentru poziția de președinte al partidului pentru Florin Cîțu, la scurt timp după ce șeful filialei liberale municipale, senatorul Vlad Pufu, a anunțat că va sprijinii moțiunea lui Ludovic Orban. “În ciuda anumitor dezacorduri de păreri, PNL rămâne un partid unit”, a transmis pe Facebook, deputatul Gabriel Avrămescu.
Gabriel Avrămescu a reiterat, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, faptul că în bătălia pentru scaunul de președinte al PNL îl susține pe actualul premier, Florin Cîțu.

“Mi-am declarat susținerea pentru candidatul Florin Cîţu…consider că e timpul pentru un suflu nou. În ciuda anumitor dezacorduri de păreri, PNL rămâne un partid unit…Am discutat cu Florin Cîțu despre următoarele acțiuni ale PNL Buzău și mi-a mărturisit că Buzăul va beneficia de susținere de la centru, lucru care, din păcate, nu s-a întâmplat până acum. În aceste condiții, reforma politică la nivelul PNL central dar si la nivelul filialelor județene poate fi o oportunitate pentru echilibrul partidului”, a transmis președintele PNL Buzău, pe Facebook.
Poziția liderului PNL Buzău vine în antiteză cu cea a președintelui filialei municipale, Vlad Pufu care a anunțat că va vota cu Ludovic Orban:

CARTON
“Prin consecvență m-am respectat pe mine, am respectat echipa din care am făcut parte și, mai ales, adversarul. Am semnat Moțiunea președintelui Ludovic Orban convins fiind că există mai mult ca oricând nevoie de experiență și dialog în viața politică românească. De multe ori continuitate înseamnă liniștea de care avem nevoie pentru a așeza o construcție solidă în timp”.
25 septembrie este data la care va avea loc Congresul PNL în urma căruia va fi stabilit noul președinte.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ