BAC-UL DE TOAMNĂ, LA FINAL

0
54

Mai devreme decât era programat, rezultatele finale la examenul de bacalaureat, sesiunea de toamnă, au fost afişate, miercuri, la centrele de examinare şi pe site-ul Ministerului Educaţiei. Contestaţiile au fost cu noroc pentr 24 de candidaţi din judeţul Buzău, care, după recorectare, au fost declaraţi admişi.
Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, a ridicat cu câteva procente rata de promovare la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. În total, 202 candidaţi au reuşit să ia examenul în această sesiune.
La sesiunea august-septembrie a examenului naţional de Bacalaureat s-au înscris 855 de candidaţi din judeţul Buzău. Dintre aceştia, doar 702 s-au prezentat în sălile de concurs, iar un candidat de la Râmnicu Sărat a fost eliminat după ce a fost surprins în timp ce încerca să copieze cu ajutorul unui dispozitiv electronic. În condițiile în care procesul de soluționare a contestațiilor s-a încheiat mai repede, rezultatele au fost afișate pe 5 septembrie, cu o zi în avans față de calendarul inițial, atât la centrele de examen, cât și pe site-ul bacalaureat.edu.ro.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ