Bacalaureat fără incidente

0
10

Aproximativ 300 de elevi au susținut prima probă scrisă
Luni a avut loc prima probă scrisă din cadrul sesiunii de toamnă a Bacalaureatului. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, examenul s-a desfășurat fără incidente iar numărul celor care au susținut proba la “Limba și literatura Română” s-a apropiat de 300.
La sesiunea de toamnă a Bacalaureatului s-au înscris peste 1000 de candidați. Prima probă scrisă la “Limba și literatura Română” s-a desfășurat fără incidente iar la ea au luat parte doar cei care nu au reușit să o treacă în prima sesiune.
Cu toate că au participat la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat, emoțiile liceenilor au fost la fel de mari ca la primele examene.
Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Buzău, numărul celor susțin bacalaureatul de toamnă este mai mare față de numărul celor care au picat examenele din prima sesiune. Urmează proba obligatorie a profilului și apoi proba la alegere.
Afișarea primelor rezultate va fi programată pentru data de 31 august, contestațiile vor putea fi depuse între 1 și 3 septembrie iar rezultatele finale, după rezolvarea lor vor fi afișate tot pe data de 3 septembrie.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ