BAL CU TONURI TRADIȚIONALE LA CRUCEA ROȘIE

0
146

Vineri a avut loc a șaptea ediție a Balului Caritabil de Dragobete al Crucii Roșii Buzău. Tematica a fost una tradițională, iar culorile și țesăturile românești s-au îmbinat într-un cadru de poveste. Oamenii cu suflet care au participat și au donat pentru Crucea Roșie au avut parte de surprize nenumărate, dansuri populare și decoruri tradiționale.
Balul Caritabil al Crușcii Roșii Buzău a ajuns la a șaptea ediție. Evenimentul urmează exemplul celor din vremea Reginei Maria, care organiza baluri de caritate pentru răniții de război. Tematica din acest an a fost tradiția și ia românească, iar cadrul în care s-a desfășurat balul a îmbrăcat straie tradiționale, de sărbătoare, pentru promovarea acestora.
Mai mult de 150 de persoane au luat parte la Balul de Caritate organizat de Dragobete de Crucea Roșie. Cu toții s-au putut bucura de o multitudine de surprize, programul artistic special îmbinând acorduri de muzică autohtonă, decoruri de primăvară, și un meniu tradițional românesc.
În cinstea lui Dragobete, s-au sărbătorit ia, dragostea și faptele bune. Portul tradițional a stat la loc de cinste. La Bal a luat parte și artista populară Cecilia Petrescu, care a completat atmosfera de sărbătoare cu o expoziție impresionantă de costume naționale și ii.
Unul dintre obiectivele Crucii Roșii este achiziționarea unui mijloc de transport mai încăpător și mai puternic care să deservească acțiunile de într-ajutorare ale persoanelor aflate în dificultate și actele de caritate derulate de Crucea Roșie.
Prima dată, Balul a fost organizat în anul 2008.

Andreea Zaleschi/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ