Bani din buget pentru imaginea orașului

0
18

Consilier local:“Riscăm să facem un focar de infecție” în municipiul Buzău
Schimburi de replici acide între consilierii locali municipali și primarul Constantin Toma vizavi de cheltuirea unei importante sume de bani cu scopul organizării la Buzău a unui campionat mondial de rachetomodele. În timp ce o parte dintre aleșii locali au susținut că suma alocată este foarte mare iar orașul riscă să se transforme într-un focar de infecție, edilul a punctat că investiția este benefică pentru imaginea Buzăului.
680.000 de lei va cheltui Primăria Buzău pentru organizarea unui campionat mondial de rachetomodele. Având în vedere situația pandemică, unul dintre consilierii locali a subliniat că reprezintă un risc major pentru oraș organizarea unui astfel de eveniment care impune aducerea a peste 400 de persoane din străinătate în municipiu. Totodată, primarul Constantin Toma a fost întrebat de beneficiile unui astfel de eveniment pentru buzoieni.
Edilul a răspuns că orașul va câștiga… în imagine.
Au existat și replici acide între primarul Constain Toma și consilierul Andrei Neder. Edilul a fost întrebat dacă s-a luat legătura cu instituții mass-media internaționale pentru transmiterea evenimentului iar de aici dialogul dintre cei doi a degenerat.
Proiectul privind organizarea campionatului mondial de rachetomodele la Buzău a trecut cu majoritate de voturi.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ