BANI ÎN PLUS PENTRU DOMENII PREST! Angajații, cu salarii mai mari

0
76

Societatea Domenii Serv a fost din nou resuscitată. Desi firma nu este una productivă, în cadrul sedintei de ieri de la Consiului Judetean a fost votată majorarea capitalului social si salariile unor angajati. Decizia a atras atentia opozitiei.
Două proiecte de hotărâre au vizat Domenii Prest Serv. Unul este legat de majorarea capitalului social al acesteia, iar cealaltă face referire la majorarea salariilor angajaților. Prin votul majorității, s-a aprobat majora¬rea capitalului social al Domenii Prest Serv cu 200.000 lei, de la 300.000 la 500.000 lei. De asemenea, s-a dat un¬dă verde majorărilor salariale, unele dintre ele justificate de creș¬terea salariului minim pe eco¬no¬mie, celelalte prin creșterea cu 20% a salariilor bugetarilor.
Conform noii hotărâri, directorul societății va avea un salariu brut de 5.340 lei, respectiv aproximativ 3.750 lei net. Astfel de cifre au creat discuții în rândul opoziției, care acuză că socieatea Domenii Prest Serv merge, încă de la înființarea sa, pe pierdere.
Petre Emanoil Neagu afirmă că societatea are șanse să devină una profitabilă pentru că va executa pentru Consiliul Județean lucrări de întreținere a domeniului public al județului.
Societatea Domenii Prest Serv s-a înființat în luna aprilie 2014 și ar fi trebuit să fie un administrator al patrimoniului județului și are drept activitate întreținerea drumurilor, dar și colectarea și depozitarea deșeurilor rezultate din construcții.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ