BANI ÎN PLUS PENTRU PARADA MILITARĂ

0
71

Armata pregăteşte şi anul acesta o paradă impresionantă pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României. Militarii vor defila cu un număr mare de vehicule şi tehnică, iar Consiliul Judeţean va susţine material această mobilizare de forţe. În acest sens a fost alocată suma de 100 de mii de lei pentru plata combustibilului necesar vehiculelor.
Consiliul Judeţean a aprobat în şedinţa extraordinară de joi, alocarea unor sume suplimentare, destinate organizării evenimentelor de 1 Decembrie. De Ziua Naţională a României, la Buzău va avea loc o paradă militară, la care reprezentanţii armatei intenţionează să defileze cu un număr mai mare de vehicule. Consiliul Judeţean, în calitate de co-organizator al evenimentelor dedicate sărbătorii naţionale, va contribui la desfăşurarea de forţe, cu bani pentru plata combustibilului vehiculelor militare participante la paradă.
SINCRON: Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean 12:04-12:31 (acum câteva zile….de motorină)
Aceste costuri se ridică, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean la 100 de mii de lei. Fondurile alocate, joi de consilierii judeţeni pentru combustibilul necesar vehiculeleor militare constituie o suplimentare a sumei de 500 de mii de lei aprobată în şedinţa de luna trecută pentru organizarea evenimentelor de 1 Decembrie.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ