Bani la final de an pentru municipiul Buzău

0
7

Aleșii locali convocați în ședință extraordinară
Consilierii locali municipali au fost convocați la final de an pentru a lua parte la o ședință extraordinară. Caracterul de urgență a fost dat de aprobarea unei rectificări bugetare, ultima din anul 2021. La finalul ședinei Consiliului Local, aleșii au fost invitați să ia parte la un concert de colinde.
Primăria Municipiului Buzău a primit din Fondul de rezervă al statului în jur de 5 milioane de lei. Dept urmare, consilieiri locali au aprobat în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Municipal, rectificarea bugetului.
Banii alocați din Fondul de rezervă vor fi transferați pentru cheltuieli în cadrul compartimentelor de Ordine Publică, Învățământ, Protecția Mediului sau Transporturi. În cadrul ședinței extraordinare au fost fost adoptate două hotărâri printre care și cea legată de finanțarea cluburilor sportive din municipiul Buzău.
Cel de-al treilea proiect aprobat de aleșii municipali a făcut referire la achiziționarea de către administrația locală a unor stații de reîncărcare pentru autoturismele electrice sau hybride, parte dintr-un proiect privind reducerea emisiilor de carbon.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ