Bani pentru 25 de comune afectate de inundații

0
11

PNL răspunde acuzațiilor
Peste 14 milioane de lei au fost alocate localităților din județul Buzău afectate de inundațiile înregistrate în vara acestui an, a declarat președintele PNL, Gabriel Avrămescu. Anunțul a fost făcut în contextul în care liberalii au fost acuzați că de sumele respective s-a bucurat doar primăriile PNL iar realitatea arată că banii au ajuns la comunități conduse și de aleși ai PSD sau USR-PLUS.

„…figurăm printre primele 5 din 22 de județe la cuatumul fondurilor alocate din Fondul de Intervenții. Un amănunt foarte important este că alocarea acestor bani s-a făcut fără să fie favorizate comunele liberale, în detrimentul celor cu primari PSD. Ce contează, însă, cu adevărat este că acele comunități care au avut de suferit din cauza calamităților vor putea să revină la normal și își vor putea repara fie drumurile, podurile sau podețele, căile de acces și multe alte elemente de infrastructură distruse de inundații”, a declarat deputatul Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău.

Recent, liberalii au fost acuzați de faptul că alocările de bani s-au făcut doar pentru primarii PNL. La Lopătari, una dintre cele mai afectate localități, Guvernul nu ar fi dat niciun ban, a anunțat recent președintele USR-PLUS Buzău.

Peste 14 milioane de lei de lei au fost alocate județului Buzău pentru reabilitarea a 4 drumuri județene și pentru reparații la diverse obiective din 25 de comune printre care și Lopătari. Sprijinul financiar a fost dat pentru inundațiile din această vară, nu și pentru cele înregistrate iarna trecută.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ