BANI PENTRU PROFESORI

0
90

Profesorii își vor primi banii aferenți salariilor până la finalul acestui an. Consilierii locali au fost convocați într-o ședință de îndată pentru a aproba rectificarea de buget ce vizează alocarea sumelor pentru cadrele didactice. Banii au venit de la Guvern, iar în câteva zile, vor fi virați către școli.

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal din noiembrie, a fost aprobată rectificarea bugetară, care cuprindea și sumele câștigate de profesori în urma proceselor câștigate definitiv. Banii au putut fi asigurați din bugetul municipiului datorită excedentului bugetar, urmând ca Primăria să-i recupereze de la Guvern. Tot de la nivel central au venit și sumele pentru salariile profesorilor până la finalul anului. Consilierii locali au fost convocați în ședință de îndată pentru a aproba proiectul de rectificare bugetară.

Practic, până la finalul anului, cadrele didactice își vor primi atât salariile aferente ultimelor luni din an, cât și sumele provenite din dobânzi.

La nivelul municipiului Buzău, sumele provenite din dobânzi ce trebuie achitate către profesori se apropie de șase milioane de lei.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ