BANI PENTRU SPORT

0
54

Sprijin pentru handabalul și fotbalul buzoian. Consiliul Județean a hotărât să aloce o sumă de bani atât către HC Buzău 2012, cât și către FC Metalul pentru ca echipele să își poată continua activitatea sportivă. Chiar dacă bugetul județului nu a fost încă aporbat, conducerea CJ a decis să spijine financiar echipele care au început deja competițiile în acest sezon.
Aleșii județului au aprobat, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean, un proiect de hotărâre ce vizează alocarea unor sume de bani pentru cluburile sportive HC Buzău 2012 și FC Metalul. În ciuda faptul că bugetul județului pe anul 2019 nu a fost încă aprobat, conducerea Consiliului Județean a decis să aloce bani pentru finanțarea activității sportive de performanță.
Prin aceeaşi hotărâre s-a aprobat o finanţare parţială pentru clubul sportiv Handbal Club Buzău 2012, pentru a acoperi patru luni de cheltuieli pentru activităţile din returul Ligii Naţionale de Handbal. În aceeaşi situaţie se află și Asociaţia „Fotbal Club Metalul Buzău”, care a început pregătirile şi participările la returul Campionatului Național de Fotbal din Liga a-3-a.
Pentru HC Buzău 2012 a fost alocată suma de 580 de mii de lei pentru a acoperi cheltuielile până în luna aprilie. Iar FC Metalul Buzău a primit 160 de mii de lei pentru perioada de până la aprobarea bugetului județului.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ