BARAJUL, O SIMPLĂ FORMALITATE

0
45

Metalul Buzău a obţinut o victorie categorică în primul meci din „dubla” pentru accederea în Liga a III-a. Buzoienii s-au impus cu 4 la 0 în deplasare, pe terenul celor de la CS Amara. Ialomiţenii au primit primul gol în minutul 36. Alin Iacob a reuşit să deschidă scorul după o acţiune consolidată de atac a buzoienilor. La doar trei minute, Lungoci a găsit drumul spre poartă cu o execuţie superbă. Minutul 43 a adus prima eliminare a partidei. Fătu, căpitanul gazdelor, a văzut cartonaşul roşu după ce l-a lovit pe Lungoci cu cotul în figură. Trupa antrenată de Vali Stan a intrat la cabine în superioritate numerică şi la adăpostul celor două reuşite. Lungoci „a semnat” dubla în minutul 70, iar Păun a dus scorul la 4 la 0 cu doar cinci minute înainte de fluierul final al confruntării. În minutul 73, gazdele au rămas în 9 jucători, după eliminarea portarului Geantă.
Vali Stan, tehnicianul buzoienilor, a fost mulţumit de succesul obţinut de elevii săi şi în ciuda rezultatului, consideră că jucătorii Metalului au întâlnit un oponent redutabil.
Antrenorul celor de la Metalul a început partida de la Amara într-o formulă de atac, cu două vârfuri şi un mijlocaş ofensiv în spatele acestora. Tehnicianul buzoienilor consideră inspirată decizia sa.
Returul este programat sâmbătă, pe terenul „Cornel Negoescu” din Buzău. Meciul va începe la ora 17:30, iar accesul spectatorilor este gratuit.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ