BĂRBAT ÎNJUNGHIAT ÎN CENTRUL ORAȘULUI

0
82

Scandal sângeros, joi seara, într-un bar din Buzău! Un bărbat de 45 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de trei indivizi. Atacatorii s-au făcut apoi nevăzuţi. Politistii au reuşit să îi identifice, dar le-au dat de urmă în cursul zilei de vineri. Cei trei, un bărbat și doi copii în vârstă de 13 ani, ar putea fi acuzați de tentativă de omor.
Era puţin înainte de ora 21.00, când un apel la 112 anunţa un scandal într-un bar din centrul municipiului Buzău. Mai mulţi bărbaţi care stăteau la o masă, pe terasă, s-au luat la ceartă. Totul ar fi pornit de la bani. Nu a durat mult până au început să-şi împartă pumni şi picioare. Pentru că bătăuşii ar fi cunoscuţi drept violenţi, nimeni nu a intervenit între ei. La un moment dat, unul dintre ei a scos un cuţit şi l-a lovit pe un altul, de mai multe ori. După incident, agresorii s-au făcut nevăzuţi. Victima a rămas nemișcată în mijlocul străzii, zăcând într-o baltă de sânge. Un cetățean care a văzut totul a sunat la 112. Un echipaj medical l-a preluat și l-a transportat la spital.
Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe suspecţi şi au pornit pe urmele lor, fiind prinși în cursul zilei de vineri. Este vorba de un bărbat de 41 de ani, de fiul şi de nepotul său, ambii în vârstă de 13 ani. În funcţie de cum va evolua starea victimei, aceştia pot fi acuzaţi de tentativă de omor.
Agresorul a fost prins vineri de polițiști. Acesta nu a fost găsit acasă, ci se ascundea la niște rude. Bărbatul de 41 de ani, alături de fiul și nepotul său, au fost conduși la sediul Poliției municipiului Buzău, unde au fost audiați.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ