BARIERĂ PE INDEPENDENȚEI! PRIMA ZI DE FUNCȚIONARE, PRIMELE PROBLEME

2
1729

Bariera a devenit funcțională de astăzi. Mașinile de marfă ale comercianților de la piață au dispărut din fața Colegiului Mihai Eminescu, iar buzoienii veniți la cumpărături și-au găsit facil un loc de parcare în această dimineață. Conducătorii auto trebuie să ridice o cartelă atunci intră pe culoarul încadrat de bariere, iar la plecare achită contravaloarea taxei de parcare. Aceasta pleacă de la doi lei pentru o oră și crește progresiv. Șoferii care doar traversează zona dintre bariere o fac gratis. Primul sfert de oră de staționare este gratuit.
Măsura a descongestionat zona de parcare, dar a creat și probleme cadrelor didactice de la Colegiul Mihai Eminescu. Acestea sunt nevoite să plătească zilnic sau luna sume destul de însemnate pentru a-și parca mașina în fața liceului.
Conducerea Colegiului a făcut o adresă către Primărie, dar răspunsul îi nemulțumește pe profesori. Aceștia își pot face abonament lunar, dar acesta costă 200 de lei.
Reporterul TV Buzău a solicitat, astăzi, un punct de vedere legat de problemele ridicate de profesorii de la Colegiul Eminescu, atât la Urbis Serv, cât și la Primărie. Nu s-a primit însă niciun răspuns.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Să-și amenajeze parcare în curtea colegiului .
    Sau să plătească cu banii din meditații .
    Doar n-oa fi vrând să-și cumpere toși câte ȘASE CASE !
    GHINION !!!

    • Heloooo…..doctorii si altii functionari platesc parcarea la spital sau aiurea ??? Cum sa plateasca profesorii de la liceu parcarea in fata liceului ???? E total anormal !

LĂSAȚI UN MESAJ