BĂTAIE ÎN PIAȚA CENTRALĂ! Precupeții s-au încăierat de la clienți

0
103

Bătaie în Piața centrală din municipiul Buzău. Doi preucupeți au început să își împartă pumni și picioare după ce o vânzătoare s-a supărat pe colegul de tarabă că îi ia din cumpărători. Femeia, trecută de prima tinerețe, a sărit la gâtul celuilalt vânzător, iar cei doi au început să se îmbrâncească și să se lovească cu pumnii. Pe o înregistrare făcută cu telefonul mobil se vede cum doamna Mariana, aşa cum o strigau cei de pe margine, trage cu disperare de colegul mai tânăr din spatele tarabei până îi rupe tricoul. Se agaţă apoi şi de hainele nevestei celui care tocmai scăpase de furia vecinei.
La scurt timp după ce s-a opintit în colegii din spatele tarabei cu ardei şi vinete, doamna Mariana s-a prăbuşit la pământ.
Mai mulţi trecători au asistat la spectacolul ridicol al zarzavagiilor, presărat cu scene violente şi leşinuri. Au urmat reacţii dintre cele mai diverse din partea martorilor. Unii s-au blocat la vederea scenelor violente, alţii se îndemnau reciproc să sune la 112.
În Piața centrală a fost chemată o ambulanţă care a ajuns după ce femeia şi-a revenit. Se pare că astfel de certuri sunt obişnuite între comercianții din Buzău, iar cele mai multe scandaluri apar mai ales la samsari.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ