BĂTAIE LA ȘCOALĂ

0
112

Scene desprinse parcă din filmele de acțiune petrecute la Colegiul Ecnomic din Buzău. Doi elevi de clasa a XI-a s-au luat la bătaie într-una din pauzele dintre cursuri. Cei doi elevi ar fi avut ceva de împărțit încă de la intrarea la cursuri, însă câteva ore mai târziu conflictul a degenerat, iar unul dintre adolescenți s-a năpustit asupra celuilalt și îi dă lovitură după lovitură.

Pe imaginile filmate de un coleg de-al liceenilor se vede că nimeni nu intervine pentru a-i despărți pe cei doi, ba mai mult, sunt încurajați să se bată. În plus, un băiat îl ajută pe elevul agresor și îi ridică ochelarii pentru a vedea mai bine în ce direcție să trimită loviturile. Abia spre finalul bătăii, unul dintre colegi încearcă să intervină pentru a aplana conflictul.

Conducerea Colegiului Economic a aflat mai târziu de incidentul înregistrat înaceastă dimineață în unitatea de învățământ. Imediat cei doi elevi au fost chemați să dea explicații. Aceștia au povestit că totul a pornit de la niște discuții purtate în contradictoriu și deja s-au împăcat.

În cadrul Comisiei de Disciplină, este posibil ca și cei care au filmat să fie cercetați disciplinar, mai ales că imaginile au fost distribuite în spațiul public.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ