BĂTAIE ȘI SPRAY LACRIMOGEN, LA UPU

0
116

Personalul medical şi pacienţii de la Unitatea de Primiri Urgenţe Buzău au fost evacuați din secție, dupa ce o femeie a pulverizat pe holuri o doză întreagă de spray iritant-lacrimogen. Gestul acesteia a fost o reacţie la lovitura primită de la un bărbat, cu care se afla în conflict din cauza copiilor. Personalul şi pacienţii au reintrat în UPU după 20 de minute.
Scandalul a pornit de la o ceartă iscată între două familii din Costești, în urma caruia adulții au ajuns la bătaie, după ce copiii lor s-au înfruntat la școală, iar unul dintre ei a fost mușcat de spate. Odată ce a aflat ce s-a intamplat la ore, mama minorului agresat l-ar fi lovit si i-ar fi dat cu spray lacrimogen în ochi celui care i-a mușcat fiul. Apoi, părinții ambilor copii au mers la spital. În momentul în care s-au întâlnit, pe holul de la UPU a început bătaia care a afectat activitatea de la Urgențe și a produs panică în rândul pacienților.
Potrivit martorilor, în momentul în care membrii celor două familii s-au întâlnit în holul UPU Buzău, tatăl unuia dintre copii i-a aplicat o lovitură mamei celuilalt, iar aceasta a scos un spray lacrimogen cu care a pulverizat spre bărbat. Ulterior, acesta a fugit pe holurile secţiei, în timp ce femeia agresată l-a urmărit pulverizând din spray.
Angajații firmei de pază, insuficienți în raport cu amploarea scandalului, au chemat Poliția. Într-un final, scandalagiii au fost potoliți de polițiștii care i-au dus la audieri. Ambele părți au depus plângeri. Trei dosare penale au fost întocmite de poliâiști după scandalul monstru de la Spitalul Județean Buzău.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ