Bătut după ce a pus mâna pe o fată

0
219

Familia victimei solicită implicare din partea Poliției
Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost bătut crunt de un tânăr de 20 de ani după ce primul dintre ei ar fi pus mâna pe o fată. A luat-o de pe gât, spune bunica adolescentului, un gest copilăresc ce a costat o bătaie soră cu moartea. În acest moment femeia își caută dreptatea și solicită implicare din partea Poliției.
Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost bătut la Cândești de un alt tânăr de 20 de ani. Scandalul ar fi izbucnit în momentul în care tânărul a luat de gât o fată iar aceasta și-ar fi sunat prietenul. După câteva momente, prietenul tinerei l-a abordat și l-ar fi bătut cu o violență ieșită din comun, povestește bunica victimei.
Tânărul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău de către bunica sa.
Ulterior, femeia a mers la Poliție să își caute dreptatea. A înregistrat o sesizare în schimb nici până în momentul de față nu ar fi primit un răspuns din partea autorităților.
Inspectoratul Județean de Poliție Buzău a transmis că cercetările în acest caz au început. Plângerea depusă de către familia victimei la sediul central al poliției a fost transferată către Postul de poliție Vernești iar în scurt timp vor urma și audierile.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ