Bătută de propriul tată cu vătraiul! Fetița internată în stare gravă la Spitalul Județean Buzău

0
224

Dureri crunte suportate de o fetiță în vârstă de 8 ani din localitatea Bozioru. Copila a ajuns plină de lovituri la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean după a fost agresată, se pare, chiar de tatăl său. Fapta s-a produs în gospodăria familiei din Bozioru. Eleva a mers la școală de dimineață, iar rănile și urmele de sânge au trezit suspiciuni cadrelor didactice, care au decis să sune la 112 pentru a chema Ambulanța și Poliția. Copila a fost preluată de echipajul medical și transportată la Spitalul din Buzău.
Poliţia a demarat o anchetă, mai ales după ce mai mulţi vecini au declarat că tatăl şi-a făcut un obicei din a-şi lovi copilul în mod brutal. Conform sătenilor, agresorul ar avea probleme psihice grave. Nu are un diagnostic în acest sens pus de specialist. Mama fetei este însă diagnosticată cu oligofrenie de gradul 2. În același timp, Protecţia Copilului va analiza cazul pentru a stabili dacă este nevoie sau nu să decadă din drepturile părinteşti cei doi soţi iresponsabili.
Pe parcursul anului trecut, Protecția Copilului Buzău a fost sesizată pentru 27 cazuri de abuz fizic asupra copiilor iar 14 dintre acestea s-au confirmat. Patru dintre minorii agresați au fost luați în plasament.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ