BĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS, LA VOLAN

0
19

Un tânăr din Berca, în varstă de 18 ani a avut un accident în timp ce conducea în stare de ebrietate, pe drumul DN10, un autoturism furat în toiul nopții de la un vecin. La un mument dat, in dreptul localității Cislău, acesta a pierdut controlul volanului și a căzut de pe un pod. În urma impactului mașina a luat foc. un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Mărunțișu a intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului. Cu toate eforturile pompierilor de a opri cat mai rapid arderea generalizată a autoturismului, acesta a fost distrus în totalitate de incendiu. Șoferul a fost găsit semi-conștient și prezenta diverse traumatisme. Acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.
TELEFONICA- Inspector principal de politie VRAPCIU ANE-MARI Purtător de cuvânt IPJ Buzău-00,07 din primele …00,27 medicale
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul nu avea permis de conducere. Totodată. etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,30mg/l alcool pur în aerul expirat.
TELEFONICA- Inspector principal de politie VRAPCIU ANE-MARI Purtător de cuvânt IPJ Buzău 00,27 din verificarile …00.45 la volan
Tânărului din Berca se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.
Sîrbescu Iuliana/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ