Be my Valentine! Localurile s-au pregătit pentru Ziua Îndrăgostiților cu inimioare

0
256

Valentine’s Day este o sărbătoare care vrem sau nu, s-a împămîntenit de ceva vreme în sufletele noastre. Transmite dragoste și iubire de ajuns pentru cupluri să o îndrăgească la fel de mult ca pe orice altă sărbătoare care ne îndeamnă la voie bună. 14 februarie este ziua în care îndrăgostiții sărbătoresc iubirea. Sentimentele și dragostea merg mînă în mînă. Localurile din Buzău s-au pregătit din timp pentru cea mai importantă zi a lunii februarie. Ajutati de Cupidon, administratorii restaurantelor le-au pregătit îndrăgostitilor meniuri speciale. Vinul și cocktail-urile vor alunga emoțiile celor îndrăgostiți care vor avea o seară de neuitat, spun reprezentanții unui cunoscut restaurant din oraș.
Decorul localului este la fel de important ca băuturile și preparatele pe care îndrăgostiții le servesc. În restaurantul iubirii atmosfera trebuie să fie una cu adevărat romatică, astfel încît personalul nu a făcut rabat de la niciun truc.
Pentru că 14 februarie este ziua in care se fac cele mai multe declaratii de dragoste, restaurantele spun că sunt pregătite și își așteaptă clientii care vor să aibă o seară specială de Valentine’s Day.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ