Beat si cu permisul suspendat a intrat intr-un indicator rutier! Soferul a refuzat recoltarea probelor bilogice de sange

0
72

Doar norocul a făcut ca un tânăr de 27 de ani, pilot la Unitatea Militară de la Boboc
să nu producă o tragedie în trafic. Ametit de aburii alcoolului si cu permisul suspendat tot pentru consum de alcool, seara trecută, s-a urcat la volan si a iesit la plimbare cu masina. Plimbarea s-a incheiat insă la politie dupa ce tanarul a pierdut controlul volanului in rondul din zona hipermarketurilor si s-a oprit cu bolidul pe un scuar din apropiere, lovind un indicator de circulatie. A incercat sa fuga de la locul accidentului insa a fost prins imediat de politisti. Soferul a refuzat testarea cu aparatul Dragger iar la spital a refuzat de asemenea recoltarea probelor biologice.
Şoferul autoturismului, originar din Braşov nu avea drept de conducere. La inceputul primaverii i-a fost suspendat permisul tot pentru ca bause si se urcase la volan. Nu a învățat că unde-i lege nu-i tocmeală si ca poate pune viata celorlalti participanti la trafic in pericol. Astfel, seara trecuta dupa ce a petrecut cu un prieten s-a urcat din nou băut la volan. In apropierea rondului din zona mall-urilor din oras, a pierdut controlul volanului si a ajuns cu masina pe un scuar din apropiere, lovind un indicator de circulatie. Din fericire in accident nu au fost implicati si alti participanti la trafic. Cand si-a dat seama de isprava produsa a incercat sa fuga de la locul accidentului. Nu a avut noroc pentru ca a fost prins de un echipaj de politie. Intrucat era intr-o stare vizibilă de ebrietate, oamenii legii i-au cerut sa sufle in fiolă. A refuzat si la fel a facut si la Spitalul Judetean Buzau unde a fost dus pentru recoltarea probelor de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Tanarul, pilot la Unitatea Militara de la Boboc ar putea ajunge in atentia Parchetului Militar, mai ales ca nu se află la prima ispravă de acest gen. Poliţiştii buzoieni şi-au declinat competenţa, iar dosarul a fost trimis spre soluţionare Parchetului Militar.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ