BEBELUŞ DE 9 LUNI, CONFIRMAT CU CORONAVIRUS

0
36

Un bebeluş de numai 9 luni se numără printre cele mai recente cazuri confirmate de infectare cu COVID 19, la Buzău. Alţi doi pacienţi, un adolescent de 14 ani şi un bărbat în vârstă de 65 de ani au fost diagnosticaţi, la rândul lor cu noul coronavirus. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns, în prezent la 201.
Direcția de Sănătate Publică, a raportat, miercuri 3 noi cazuri de infectare cu COVID-19. Unul dintre cei trei pacienţi, recent confirmaţi cu coronavirus este un bebeluş, de 9 luni, din municipiul Buzău, internat la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență, unde era izolat, fiind simptomatic. Sugarul a fost transferat la Spitalul ”Victor Babeș” din București.
Şi un băiat de 14 ani a fost diagnosticat cu COVID 19. El este fiul unui pacient de 37 de ani, domiciliat în Râmnicu Sărat, internat la Secția Pnemoftiziologie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, confirmat cu coronavirus în urmă cu câteva zile. Cel de-al treilea caz, este un bărbat de 65 de ani, care potrivit autorităţilor sanitare, este contact direct cu cazul 190. Mai exact, este fiul unei bătrâne de 84 ani, testată în domiciliu, ușor simptomatică, la rândul său contact direct cu un caz confirmat,o pacientă, 54 de ani, personal medical Secția ORL a Spitalului Judeţean Buzău, internată și diagnosticată la Spitalul V. Babeș din București. Atît bărbatul de 65 de ani, cât şi adolescentul de 14 ani au fost internaţi la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns, în prezent la 201.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ