BEBELUȘ DE O LUNĂ, DEPISTAT CU COVID-19

0
38

Vești proaste de la Spitalul Județean de Urgență. Alte 4 cadre medicale, din secția Medicină Internă, respectiv, 2 asistente și 2 infirmiere, au fost confirmate pozitive, în urma testărilor . Printre noile cazuri se află și un bebeluș de numai o lună. Acesta a prezentat simptome specifice Covid -19, a fost testat, rezultatul fiind pozitiv. În urma rezultatului, acesta a fost izolat și ulterior transferat la Spitalul Victor Babeș din Capitală.
De asemena, o femeie în vârstă de 67 de ani, pacient cu dializă, a fost depistată cu coronavirus, în urma testării conform metodologiei. Aceasta fost internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. De aici va fi transportată la Centrul de Dializă, de trei ori pe săptămână, pentru efectuarea tratamentului.
Și o viitoare mămică, în vârstă de 39 de ani, însărcinată în luna a opta, a primit rezultat pozitiv în urma testării. Aceasta a intrat în contact direct cu un cadru medical la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat care era infectat.
Până acum, în județul Buzău au fost confirmate 188 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 57 de persoane fiind declarate vindecate și externate, iar
2047 persoane sunt izolate la domiciliu.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ