BIBLIOTECĂ ÎN AER LIBER! ”Carte de dat, carte de luat”, proiect lansat de Muzeu

0
489

Poftiți la lectură în aer liber! Este îndemnul lansat de Muzeul Județean către buzoieni prin proiectul Carte de dat, carte de luat. Opt casete pline cu cărți au fost amplasate în cel mai mare parc din oraș, iar trecătorii pot să îmbine plimbarea cu cititul. Biblioteca în aer liber va fi deschisă până pe 1 octombrie.
Carte de dat, carte de luat este un proiect îndrăzneț pus în practică la Buzău de către Muzeul Județean. Pentru a îndemna buzoienii la lectură, reprezentanții instituției au amplasat în Parcul Crâng opt casete în care s-au adunat peste 100 de volume. După 24 de ore de la demararea programului, 30 de cărți au fost luate spre lectură de către trecători.
Spre surpinderea multora, casetele pline cu cărți au prezentat interes atât pentru tineri, cât și pentru persoanele de vârsta a doua. Pe toată aleea centrală a Parcului Crâng se zăresc buzoieni care își aleg volume pentru lecturat.
Proiectul se va desfășura până pe 1 octombrie, iar dacă va avea succes, inițiatorii promit să îl pună în practică an de an, pe timpul vacanței de vară.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ