BILANȚ COVID-19 PENTRU ULTIMELE CINCI ZILE

0
16

Aproape 100 de buzoieni au primit, vineri, vestea că sunt infectaţi cu Covid 19. Tot în ultima zi a săptămânii au fost înregistrate și două decese, un bărbat de 43 de ani și o femeie în vârstă de 70 de ani.
Peste 400 de persoane au primit vestea că au fost infectate cu Sars-Cov-2, în acestă săptămână. Acesta este și cel mai mare număr de cazuri înregistrat, într-o săptămână de la începutul pandemiei. Zilnic, peste 80 de buzoieni au aflat neplăcuta veste. Luni au fost înregistrate 93 de cazuri noi, iar cifrele nu arată foarte bine, nici vineri când 99 de teste s-au dovedit a fi pozitive. Din păcate, tot în ultimele cinci zile, 11 persoane au decedat, printre acestea fiind și un angajat al Spitalului Judeţean de Urgenţă. De asemenea, la acest moment, la nivelul județului Buzău sunt active 11 focare. Cele mai multe cazuri sunt înregistrate la Secția Externă 7 Ojasca, respectiv, 98 de cazuri, pacienți și cadre medicale.
În total, din martie, peste 5000 de buzoieni s-au contaminat cu Covid 19, iar aproximativ 3 000 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

Iuliana Sîrbescu / Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ