BILANŢUL VICEPRIMARULUI

0
51

Şase maşini au intrat pe aleile din Crâng, în prima zi după introducerea taxelor de acees în parc. Bilanţul este îmbucurător , în opinia viceprimarului Ionuţ Apostu, care consideră că, în sfârşit, Crângul a scăpat de povara maşinilor, care îl sufocau.
Conducerea Primăriei a decis ca, începând de marţi, cei care doresc să intre cu maşinile pe aleile Crângului, trebuie să plătească. Astfel, au fost stabilite taxe pentru persoanele juridice şi pentru persoanele fizice, dar şi tarife lunare pentru autovehiculele ce aprovizionează restaurantele din parc. În ciuda vremii mohorâte, în prima zi de aplicare a măsurii, prea puţini şoferi s-au arătat dispuşi să achite taxa pentru a li se permite accesul în Crâng, fapt ce a fost scos în evidenţă de viceprimarul Ionuţ Apostu. El le-a replicat printr-o postare pe Facebook celor care au contestat restricţionarea traficului auto pe aleile parcului.

„Gânduri de … marți 13!
Bilanțului primei zile de aplicare a taxelor de acces auto în Parcul Crâng: 3 permise lunare și 3 taxe de acces pentru persoane juridice! În total 6 mașini! Mă întreb retoric, unde sunt aceia care reclamau că nu pot ajunge în Crâng doar cu mașina atunci când plouă și e vremea urâtă? Unde sunt angajații agenților economici din Crâng care reclamau că este imposibil să ajungă la serviciu fără mașina personală? Nu aștept niciun răspuns…doar vreau să vă mai spun că parcul în această atmosferă bacoviană sub culorile toamnei arăta… însănătoșit! Parcă “se bucura” că l-am “iertat” de povara mașinilor care îl sufocau!”, a scris Ionuţ Apostu pe Facebook.
Pentru a putea intra cu mașina în Crâng persoanele fizice vor trebui să achite 42 de lei, pentru un abonament lunar, iar persoanele juridice vor fi taxate cu 10,5 lei pentru fiecare intrare. Pentru autovehiculele care asigură aprovizionarea restaurantelor din Crâng a fost stability un tarif de 273 de lei/lună. Plata taxei de acces şi a permiselor se va face la punctul de intrare amplasat pe Aleea Căprioarei, dinspre patinoar.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ