BILETE PRIN SMS

0
72

Operatorul municipal de transport în comun se află în faza de implementare a unui sistem de achiziţie a biletelor şi abonamente prin SMS. Trans Bus a încheiat un contract cu o firmă care gestionează o aplicaţie de acest gen, ce interacţionează cu cei patru operatori de telefonie mobilă, prin intermediul căreia călătorii vor avea şi opţiunea de a achita biletul de autobuz prin SMS.
În curând, călătorii de pe autobuzele Trans Bus nu vor mai avea scuză că nu au avut timp sau nu au găsit ghișeul deschis pentru a-și cumpăra bilet. Călătorii Trans Bus vor avea posibilitatea să cumpere tichete de călătorie prin SMS, fără a mai trece pe la ghişeu. Pentru un bilet cumpărat prin SMS, călătorii vor achita 2,30 lei, în timp ce de la tonete poate fi luat cu 2 lei.
Reprezentanţii societăţii de transport local spun că aplicaţia va funcționa simplu și va fi foarte uşor de verificat de către controlori. Aplicaţia va fi valabilă pentru un timp limitat, iar controlorul va putea verifica pe un telefon mobil dacă respectivul călător a cumpărat bilet.
De asemenea, în perioada următoare, societatea de transport local va lansa la ghişeele de vânzare şi bilete de două călătorii în valoare de 4 lei.

Denisa Irimia/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ