BILETUL DEZLEAGĂ MISTERUL

0
817

Începe să se dezlege misterul în cazul sinucigaşului de la Podul de la Mărăcineni. Cetăţeanul austriac Rudolf Heinz, care s-a spânzurat de structura metalică a podului, a lăsat un bilet de adio, în limba germană, pe care, anchetatorii l-au tradus. Textul mesajului face referire la tânăra din Buzău, cu care acesta era căsătorit.
Un bilet scris în limba germană, găsit în aproperea locului de pe podul Mărăcineni, în care austriacul Rudolf Heinz s-a spânzurat aduce informaţii ce i-ar putea ajuta pe anchetatori. Textul a fost tradus, iar conţinutul face trimitere la soţia româncă a austriacului. „Renunț la viață de dragul ei!” este mesajul pe care l-a lăsat Rudolf înainte de gestul extrem. Se pare că sinucigaşul era încă traumatizat de moartea primei sale soţii, care s-a stins din cauza cancerului, în urmă cu câţiva ani. Actuala soţie, buzoianca alături de care trăia în localitatea Potoceni, este fumătoare, iar Rudolf Heinz, s-a temut că şi aceasta ar putea să moară din cauza viciului. O discuţie aprinsă între cei doi, pe această temă ar fi avut loc, potrivit unor surse din anchetă, duminică seară. Bărbatul s-a supărat şi a plecat să doarmă la un hotel. Un puternic resort interior l-a făcut pe austriac să-și pună capăt zilelor, la 24 de ore după ce ar fi părăsit locuința.
Austriacul era un prosper om de afaceri, ce deţinea o fabrică de cablaje electrice în Cehia, cu sediul administrativ la Viena. Era căsătorit, civil cu o buzoiancă, mai tânără decât el cu aproximativ 20 de ani, pe care o cunoscuse în Austria. Cei doi locuiau la Potoceni, unde cumpăraseră o casă, iar în vară, urmau să facă nunta.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ