BLOC DIN MICRO V, EVACUAT

0
58

A fost panică în cartierul MicroV. Marți seară, aproape o sută de persoane au fost evacuate dintr-un bloc turn după ce, locatarii au anunţat autorităţile că pe scara imobilului, dar şi în apartamente se simte un miros puternic de gaz. Pompierii, sosiţi la faţa locului au chemat o echipă de intervenţie de la distribuitorul de gaze, care a oprit alimentarea.
Alarma a fost dată, marţi în jurul orei 17, printr-un apel la numărul de urgenţă 112. Locatarii unui bloc cu zece etaje din cartierul Micro V s-au speriat atunci când au, simţit un miros înţepător de gaze, pe casa scării, dar şi în apartamente. Zona a fost blocată de jandarmi, iar locatarii au fost evacuaţi din bloc, de pompieri.
Scurgerea de gaze a fost confirmată de pompieri
Echipa de intrevenţie de la Distrigaz chemată la faţa locului a închis alimentarea cu gaze a apartamentelor, iar oamenior li s-a dat voie să intre în locuinţe, după aproape o oră. Iniţial, echipa de intervenţie, nu a detectat scăpări de gaze. La o cercetare mai amănunţită a fost descoperită o avarie la conducta principală din bloc. Cele 44 de apartamente din bloc, au rămas, psete noapte fără gaze, urmând ca avaria să fie remediată de o firmă specializată, pe cheltuiala asociaţiei de proprietari.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ