BLOC PENTRU MEDICI, CONSTRUIT DIN PRIMĂVARĂ

0
121

Construcţia unui bloc de locuinţe pentru medici pe terenul fostei maternităţi va începe în primăvara anului viitor. Consiliul Jueţean care deţine terenul şi se va ocupa de realizarea construcţiei a depus actele spre avizare la Primăria municipiului Buzău, urmân ca în perioada imediat următoare să fie declaşată procedura de licitaţie.
Intenţia Consiliului Judeţean de a construi un bloc de locuinţe, pe terenul fostei maternităţi, pentru a fi oferite medicilor care vor lucra în Buzău, începe să se concretizeze. Recent, preşedintele Consiliului Judeţeaean a anunţat că se lucrează la documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire, urmând să fie declanşată procedura de licitaţie. Lucrările vor debuta, în primăvara anului viitor.
Pe o altă suprafaţă de teren de pe Bulevardul Gării, rămasă liberă după demolarea maternităţii vechi, va fi ridicată o altă construcţie. Este vorba despre un imobil pentru o nouă Judecătorie. Lucrările, în acest caz sunt gestionate de Ministerul Justiţiei şi Compania naţională de Investiţii.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ