BOBOCEI EMOȚIONAȚI

0
220

De departe, cei mai emoționați în prima zi a anului școlar, au fost boboceii din clasa zero. Trecerea de la grădiniță la școală este un pas important pentru ei, dar și pentru părinți. Prima zi de școală le-a plăcut micuților și au promis învățătorilor că vor avea doar rezultate bune. Însă cadrele didactice știu că vor avea mult de lucru cu proaspeții școlari.

Prima zi de școală s-a dovedit a fi una plină de emoții pentru micuții de 6 ani, care au făcut astăzi pasul de la grădiniță către băncile școlii. Timizi și impresionați de noul mediu, boboceii de clasa zero abia și-au găsit câteva cuvinte.

 

În spatele boboceilor stăteau părinții, vizibili emoționați și cu așteptări mari de la micuții lor. Toți speră că vor avea doar zâmbete de bucurie din partea copiilor, care au promis că vor învăța bine. Însă dascălii știu cel mai bine că până la obținerea rezultatelor bune este nevoie de multă muncă.

Prima vacanță a preșcolarilor și școlarilor din ciclul primar este programată la finalul lunii octombrie. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ