BOLNAV DE CIROZĂ HEPATICĂ, RĂPUS DE COVID 19

0
66

Al patrulea deces cauzat de coronavirus, la Buzău, a fost înregistrat marţi dimineaţă. Autorităţile au anunţat că, un bărbat de 37 de ani, confirmat pozitiv în cursul lunii trecute, a murit într-un spital din Capitală. Pacientul suferea, conform surselor medicale, de o boală gravă, considerată morbidă.
BETA
Un nou deces, anunţat de Direcţia de Sănătate Publică, ridică la patru numărul pacienţilor confirmaţi cu Covid 19, din judeţul Buzău, care au murit. De această dată, este vorba despre un bărbat tânăr, de 37 de ani, care suferea însă de ciroză hepatică, o afecţiune extrem de gravă, precum şi de pneumonie.

„Astăzi, 9 iunie 2020, la nivelul județului Buzău s-a înregistrat un deces în rândul pacienților confirmați cu COVID-19: Bărbat, 37 ani, confirmat pozitiv în data de 26.05.2020, internat la o unitate sanitara din București.
Comorbidități: ciroza hepatică; pneumonie”, se arată în informarea oficială transmisă de Prefectură.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au marţi au fost confirmate două cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 225.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ