Bolojan a predat administrație și politică la Buzău

0
11

“Lumea politică promite mult și face foarte puțin”
Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a fost invitat la Buzău pentru a lua parte la o întâlnire pe tema referendumului de unire a municipiului Buzău cu localitatea Țintești. Cu această ocazie, fostul primar al municipiului Oradea a predat o lecție de administrație și politică.
Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor a declarat la Buzău că aparatele administrative nu mai pot continua în ritmul actual. Nu mai există bani pentru susținerea salariilor bugetarilor, contribuabilii sunt din ce în ce mai puțini și cu resurse financiare din ce în ce mai reduse, motiv pentru care s-ar impune micșorarea numărului de localități.
În acest moment s-a ajuns la situația în care banii pe care îi plătesc contribuabilii prin taxe și impozite să nu se mai regăsească în serviciile pe care administrațiile locale ar trebui să le facă pentru cetățeni. De aici și neîncrederea pe care oamenii o afișează față de clasa politică.
Ilie Bolojan a mai declarat la Buzău că unirea a două localități nu implică mari realizări de pe o zi pe alta dar lasă loc unor planuri de dezvoltare.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ