BOMBĂ! BĂDULESCU, SENATOR ÎN LOCUL LUI ATANASIU! IATĂ-I PE CEI 10 PARLAMENTARI DE BUZĂU

1
675

PSD Buzău a obținut 7 din cele zece posturi de parlamentar rezervate județului Buzău. PSD îi va trimite în Parlament pe Marcel Ciolacu, Sorin Lazăr, Ionela Dobrică, Sebastian Radu și Dănuț Păle în Camera Deputaților. Celelalte două posturi de deputat au revenit penelistului Cristinel Romanescu și lui Adrian Mocanu de la PMP.
La Senat vor ajunge din partea PSD Lucian Romașcanu și Liliana Sbârnea. Marea surpriză a acestor alegeri este eșecul liberalului Teodor Athanasiu, în detrimentul avocatului Dorin Bădulescu de la PMP.
Deşi PNL a obţinut la Senat un scor mai bun cu patru procente, 11,71% faţă de 7,71%, PMP Buzău se clasează pe locul patru într-un top naţional al celor mai bune procente obţinute filialele partidului lui Băsescu. De aceea, la redistribuire, Bădulescu a primit voturile necesare din alte județe, în timp ce Atanasiu le-a cedat pe ale sale candidaților PNL cu un scor mai bun. Pe de altă parte, aseară, Marcel Ciolacu a susținut că Liviu Dragnea e cel mai potrivit pentru a fi viitorul prim-ministru al României.
La această oră, la București, liderii PSD din teritoriu au fost chemați la o ședință în care se va decide numele pesedistului care va fi propus președintelui pentru funcția de prim-ministru.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Un domn precum av.Badulescu.personajul stirii bomba…SA TOT AVEM…eu asa imi doresc pentru mine,familia.prietenii si pentru noi buzoienii, acum ,in prag de Craciun si sper sa nu deranjez pe nimeni cu asemenea urare.

LĂSAȚI UN MESAJ