BOTEZ CU 250 DE INVITAŢI, OPRIT DE POLIŢIE

0
67

Poliţiştii buzoieni au întrerupt un botez la care participau aproximativ 250 de persoane. Petrecerea avea loc într-un salon de evenimente din Merei de pe DN1B, iar naş era cunoscutul manelist Adrian Minune. Tatăl copilului a fost amendat, iar pentru că acesta se afla sub control judiciar, poliţiştii au informat autorităţile competente.
Petrecerea de botez, la care urmau să participe manelişti cunoscuţi, colegi de breaslă ai naşului, s-a încheiat brusc, după ce poliţiştii au descins, luni seară, în salonul de evenimente de la Merei, unde se distrau, nu mai puţin de 250 de persoane.
“În cadrul unor acțiuni organizate pe raza municipiului Buzău și a comunelor limitrofe, polițiști împreună cu jandarmi, au controlat un agent economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei. Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (botez), la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoștință organizatorului – un tânăr de 31 de ani din localitate prevederile legale și au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean.
Poliţiştii l-au amendat pe tatălui copilului, organizatorul evenimentului, cu 10.000 lei, conform legii privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemie de Covid-19, iar toți participanții au fost nevoiţi să părăsescă locația. În urma verificărilor în bazele de date specifice, a reieșit că tânărul de 31 de ani din Merei se află sub măsura preventivă a controlului judiciar. Astfel, au fost informate autoritățile competente pentru a dispune în consecință.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ