BUCURIE MARE LA LIBERALI

0
134

Bucurie mare, în tabăra liberalilor buzoieni, după ce Klaus Iohannis a fost anunţat drept câştigător al turului 2 al alegerilor prezidenţiale. Preşedintele organizaţiei judeţene Buzău a Partidului Naţional Liberal, aprciază că liberalii sunt pe drumul cel bun, şi că partidul va conta foarte mult în următoarele confruntări electorale.
Liberalii sunt pe drumul cel bun după victoria în alegerile prezidenţiale, spune liderul organizaţiei judeţene PNL Buzău, deputatul Cristi Romanescu. După ce exit poll-ul l-a indicat drept câştigător pe Klaus Iohannis, Romanescu a mulţumit echipelor de campanie, dar şi celor care au mers la vot.
La rândul său preşedintele organizaţiei municipale Buzău a Partidului Naţional Liberal, Constantin Ionescu, le-a mulţumit cetăţenilor care s-au prezentat la vot, dar şi echipei de campanie.
Victoria liberalilor în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, anunţată duminică la ora 21 de exit-poll a fost confirmată ulterior de numărătoarea paralelă, apoi de rezultatele oficiale, în urma numărării voturilor.

Laurenţiu Marinov/Alex Nicolae

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ