BUGETUL JUDEȚULUI, MAI MARE! Banii vor ajunge pentru toate domeniile

0
33

Bugetul judetului Buzău este cu 20% mai mare fată de cel de anul trecut. Cresterea se va regăsi si în vistieria unitătilor administrativ teritoriale din judet. Votul pentru buget este programat săptămâna viitoare, iar până pe 23 martie va sta în dezbatere publică. Proiectarea finală a banilor de care va dispune Consiliul Judetean în acest an se va face pe 23 martie.
Consiliul Județean Buzău va avea în acest an un buget cu 20 de procente mai mare față de cel de care a dispus în 2016. Conducerea județului a anunțat deja că, pentru săptămâna viitoare, este programată o ședință extraordinară pentru votul bugetului, apoi până pe 23 martie proiectul va sta în dezbatere publică, urmând să primească votul final. Suma de bani care va ajunge în vistieria Consiliului Județean va acoperi nevoile din toate domeniile de activitate.
Creșterea bugetului se va resimți și în sumele care vor fi alocate unităților administrativ teritoriale din Buzău. Pentru că dispune de fonduri suficiente, Consiliul Județean și-a trasat și prioritățile pe acest an, iar acestea cuprind în primul rând refacerea infrastructurii rutiere, dar și a spitalelor sau centrelor sociale.
Înainte de votul final pe buget, vor fi consultați atât liderii de grupuri politice ale partidelor reprezentate în Consiliul Județean, cât și primarii tuturor comunelor.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ