BUGETUL PRIMĂRIEI BUZĂU, ÎN DEZBATERE PUBLICĂ

0
78

Primăria Municipiului Buzău şi-a stabilit obiectivele de investiţii cu finanţare de la bugetul local, pentru acest an. Toate acestea se regăsesc în proiectul bugetului pe anul 2018, document ce a fost publicat şi lansat în dezbatere publică. În proiect sunt prevăzute spre finanţare lucrări, deja începute, dar și unele noi, legate de modernizarea infrastructurii, investiții în educație, chiar dacă bugetul este mai mic decât cel de anul trecut.

În temeiul art.39 al Legii finanţelor publice locale nr.273/2006, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Municipiului Buzău supune dezbaterii publice proiectul bugetului local, Sinteza secţiunilor de funcţionare şi dezvoltare, precum şi lista obiectivelor de investiţii pe anul 2018. Propunerile, sugestiile şi opiniile refritoare la proiectul supus dezbaterii publice pot fi transmise pe adresa Primăriei Municipiului Buzău(…) până la data de 02.02. 2018”, se arată în anunţul Primăriei.

Pe lista de investiţii figurează şi extinderea reţelei de gaze, amenajarea unor locuri de joacă, a unor platforme de gunoi menajer, dar şi alte proiecte, anunţate încă de anul trecut de conducerea Primăriei Buzău, precum reabilitarea clădirii Bazarului, unde se va muta o parte din activitatea administraţiei locale. Nu în ultimul rând, pe lista de priorităţi pentru 2018 se află și educaţia. Pe lângă modernizări şi dotări la creşe, grădiniţe, şcoli şi licee, vor fi finanţate proiecte ce vizează reducerea de costuri la capitolul energie termică în unitățile de învățământ. Proiectul de buget poate fi consultat pe site-ul Primăriei. Eventualele propuneri, amendamente sau sugestii din partea cetăţenilor ori ale altor persoane interesate pot fi depuse până la data de 2 februarie.(Laurenţiu Marinov)

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ